Ελλάδα

Πλειστηριασμοί: Χάος! Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη του “Δεν Πληρώνω” έβγαλαν “σηκωτούς” συμβολαιογράφους!

- Ένταση για ακόμη μία Τετάρτη στους πλειστηριασμούς
- Μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου προπηλάκισαν συμβολαιογράφους
- Τους έβγαλαν "σηκωτούς" από την δικαστική αίθουσα
- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις στιγμές της έντασης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένταση μεταξύ συμβολαιογράφων και μελών του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του ΕΠΑΜ και της Λαϊκής Ενότητας προκλήθηκε και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με τους διαδηλωτές να παίρνουν σηκωτούς τους συμβολαιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Για ακόμη μια Τετάρτη οι πρωτοβουλίες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς συγκεντρώθηκαν στην οδό Λουκάρεως προκειμένου να αποτρέψουν οποιαδήποτε διαδικασία την ώρα που οι συμβολαιογράφοι μαζί με τους δανειολήπτες είχαν συγκεντρωθεί στο κυλικείο.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν μερικοί εκ των διαδηλωτών κατήγγειλαν ότι διενεργούνται πλειστηριασμοί εκτός της δικαστικής αίθουσας. Τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου προπηλάκισαν τους συμβολαιογράφους και τους πέταξαν εκτός του Ειρηνοδικείου και το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε υδροθεραπεία στο άλλο ιατρείο των γιατρών – Το έγγραφο στον ΙΣΑ για το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Ο ΙΣΑ ήξερε από το 2025 ότι οι γιατροί έχουν μηχάνημα πλασμαφαίρεσης στην οδό Καρνεάδου - Το έγγραφο συμμόρφωσης που έστειλε η 56χρονη πριν 1 χρόνο
Έγγραφο
Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι - «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον θάνατο του Μαζωνάκη»
Η νοσηλεύτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν έφυγε με το ασθενοφόρο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η 56χρονη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο γραφείο της για να τους μιλήσει
Γιώργος Μαζωνάκης