Ελλάδα

Πληρωμή ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Εύκολα και γρήγορα μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η προθεσμία για την πληρωμή των δόσεων φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ λήγει αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Όσοι δεν έχουν προλάβει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, μπορούν να το πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet.

«Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου μπορεί κανείς να πληρώσει φόρους και λογαριασμούς άμεσα, χωρίς ουρές και αναμονή. Οι πληρωμές γίνονται είτε με μετρητά, είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας».

Αυτό τονίζει ο κ. Μιχάλης Γαϊτανίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Δράμα, επί της οδού 19ης Μαΐου 114.

OPAPENFIAFOROSEISODIMATOS

«Ο κόσμος μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του μέχρι αργά το βράδυ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, γεγονός που βοηθάει αρκετούς λόγω ωραρίου εργασίας», συμπληρώνει.

OPAPENFIAFOROSEISODIMATOS

Πληρωμή λογαριασμών οργανισμών και επιχειρήσεων

Σε περισσότερα από 2.600 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει μια ευρεία γκάμα πληρωμών, όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφαλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.

OPAPENFIAFOROSEISODIMATOS

«Υπάρχει κόσμος που έρχεται σταθερά στο κατάστημά μας για να τακτοποιήσει τις οφειλές του, γιατί ξέρει ότι θα αποφεύγει την ταλαιπωρία. Η άμεση εξυπηρέτηση, η ευκολία και το διευρυμένο ωράριο αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουνε για την πληρωμή λογαριασμών», υπογραμμίζει ο κ. Γαϊτανίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χωριάτικο»: «Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος θα εξοφλήσει ολοσχερώς το χρέος του προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ» λέει ο δικηγόρος του
«Μόλις θα υπάρξει οριστικός διορθωτικός προσδιορισμός φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ, θα ρευστοποιήσει την κινητή και ακίνητη περιουσία του και θα εξοφλήσει ολοσχερώς το χρέος του»
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και μποφόρ από την Κυριακή μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Χρυσόστομο Παρανό, οι βροχές θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και τη Δευτέρα ενώ από την Τρίτη τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να περιορίζονται, στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη
Βροχή στη Θεσσαλονίκη