Ελλάδα

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ – Εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές

Διπλό ραντεβού με την εφορία έχουν αυτό τον μήνα οι φορολογούμενοι. Έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καλούνται να πληρώσουν την τέταρτη δόση του φόρου εισοδήματος και τις δύο πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

Για άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς ουρές και αναμονή, οι φορολογούμενοι μπορούν να  επισκεφθούν ένα από τα συνολικά 3.000 καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα για να πληρώσουν τις δόσεις βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ.

Στα καταστήματα του ΟΠΑΠ το κοινό μπορεί να πληρώνει, επίσης, περισσότερους από 200 λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών (Ενέργεια, Ύδρευση, Ασφάλειες, Τηλεπικοινωνίες, καθώς και οφειλές προς το Δημόσιο και τους Δήμους).

Ανέπαφη πληρωμή για το αφορολόγητο

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέχρι αργά το βράδυ, καθημερινά ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

Η πληρωμή φόρων και λογαριασμών μπορεί να γίνει ανέπαφα μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας. Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι διευκολύνονται και στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

Συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί που εξοφλούνται με κάρτα στα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ και συνυπολογίζονται στο αφορολόγητο όριο αφορούν:

  1. Σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)
  2. Ηλεκτρισμό και Φυσικό Αέριο (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt, ΚΕΝ, VOLTERRA, Volton, NRG,ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)
  3. Ύδρευση  (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)
  4. Ασφάλειες
  5. Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει εναντίον της
Ο δημοσιογράφος συνελήφθη το πρωί σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει η βουλευτής
Eurokinissi 5
«Τσακίσου πήγαινε φέρε 150 ευρώ» - Οι εξοργιστικοί διάλογοι με τους τελωνειακούς στη Θεσπρωτία που «ξεσκόνιζαν» όσους δεν τους πλήρωναν ταρίφα
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στο τελωνείο Μαυροματίου χρησιμοποιούσαν ένα χάρτινο κουτί για να βάζουν τα χρήματα από τις μίζες που έπαιρναν
Χρήματα, όπλα, ναρκωτικά και «τιμοκατάλογος» μίζας για τους τελωνειακούς 4