Ελλάδα

Πνίγηκε 82χρονος στο Πόρτο Ράφτη

Ο ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του απο βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή Αγιος Νικόλαος ένας 82χρονος.

Συγκεκριμένα, στο σημείο είχε μεταβεί προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Μαρκόπουλου, διαπιστώνοντας πως το πτώμα επέπλεε σε βραχώδη ακτή. Με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στους 39°C ο υδράργυρος καθώς ο καύσωνας της Ευρώπης φτάνει χωρίς ακραία φαινόμενα - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Στο βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30 έως 32 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές από 34 έως 36 βαθμούς, ενώ τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει έως και τους 37 βαθμούς Κελσίου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ