Ελλάδα

Ποια ήταν η δεύτερη ποινή που επέβαλε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον Τσουκαράκη

Η 10ήμερη φυλάκιση που επέβαλε ως ποινή ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, δεν ήταν η μοναδική.

Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων ,όπως μαθαίνουμε αποφάσισε να μην του απονείμειτο παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα, που προβλέπεται για το βαθμό του, ανεξάρτητα εάν ο Διοικητής του και η Διεύθυνση του Σώματός του πρότειναν την απονομή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αδερφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας για διακοπές με υπερπολυτελές γιοτ στο Βόρειο Αιγαίο
Εκτός από το γιοτ Evrima , έχουν ενοικιαστεί τρία μικρότερα σκάφη για ημερήσιες εκδρομές και θαλάσσιες περιηγήσεις του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και της συνοδείας του
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Muqrin bin Abdulaziz
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η μητέρα του Παναγιωτάκη ευθύνεται για τον θάνατό του» λέει ο δικηγόρος της Μουρτζούκου - «Η Ειρήνη βιάστηκε στο σώμα και στην ψυχή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το πρωί της Κυριακής, έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στην φίλη της Πόπη, για το θάνατο του μικρού αγοριού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 5