Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποινικό μητρώο μόνο για… Έλληνες! Έπιασαν “μπουμπούκια” στο Βοτανικό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έχετε ακούσει για “του Βοτανικού τον μάγκα, το καλύτερο παιδί”; Ε, καμία σχέση. Ο καθένας από τους “μάγκες” του Βοτανικού, που έκαναν κατάληψη σε χώρο ενάντια στην ανέγερση τεμένους, έχει ποινικό μητρώο που θα έκανε πολλούς καταδίκους να “κοκκινίζουν”.

“Γαλόνια” καταδίκης για απάτες και πλαστογραφία επιταγών, έχει ο ομαδάρχης του “hotspot μόνο για Έλληνες” που δημιουργήθηκε στην περιοχή με τις ευλογίες της Χρυσής Αυγής, ενώ ο φερόμενος ως υπαρχηγός έχει καταδικαστεί για διακίνηση πλαστών λαχείων “Ξυστό”.

Ένας από τους άμεσους συνεργάτες των προαναφερομένων το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχει καταδικαστεί για μαστροπεία. Ο εν λόγω κύριος έφερνε γυναίκες από την Ρωσία, οι οποίες και εκδίδονταν σε οίκους ανοχής. Άλλοι 7 από τους 15 που προσήχθησαν μετά την επέμβαση της αστυνομίας στο χώρο, έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο καθώς έχουν στο παρελθόν καταδικαστεί για: κλοπές, αρπαγές τσαντών κατοχή αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Υπέρ της κατάληψης έχει ταχθεί ανοιχτά η Χρυσή Αυγή, η οποία πραγματοποίησε συγκέντρωση στο χώρο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αμέσως μετά την επέμβαση της αστυνομίας οι βουλευτές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος βρέθηκαν εκεί ώστε να διαμαρτυρηθούν για την εξέλιξη.

Ρεποτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Επιμέλεια: Αντώνης Αναστασόπουλος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε