Ελλάδα

Ποιοί δρόμοι του Πειραιά θα βελτιωθούν με ασφαλτοστρώσεις

Aσφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς και μικρότερους δρόμους του Πειραιά, είναι σε εξέλιξη, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα στις οδούς Αφεντούλη, Ζαννή (από Φρεαττύδος έως Ακτή Μουτσοπούλου), Κανθάρου (από Ζαννή έως Ηρώων Πολυτεχνείου) Κλεισόβης (από Λ. Χατζηκυριακού έως Αγίας Παρασκευής), Καρπάθου (από Αγίας Παρασκευής έως Σκλαβούνου) καθώς και σε όλους τους κάθετους δρόμους μεταξύ των οδών Αφεντούλη και Χαριλάου Τρικούπη (Ιωνιδών, Φραγκιαδών, Νεωσοίκων, Κουντουριώτου, Πραξιτέλους, Αλκιβιάδου, Καραΐσκου και Καλλιγά).

Τα δυο τελευταία χρόνια, έχουν ασφαλτοστρωθεί 22.000 τ.μ ενώ η συνολική παρέμβαση θα ξεπεράσει τα 120.000 τ.μ. σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα «αχυρανθρώπων» στην εστίαση: Η στιγμή που οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντοπίζουν ειδική κρύπτη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας
Στις έρευνες εντοπίστηκαν έγγραφα και δικαιολογητικά ταυτοποίησης για 205 φαινομενικά υπεύθυνους εταιριών (κυρίως αλλοδαποί), τους οποίους χρησιμοποιούσε το κύκλωμα, για να εμφανίζονται σαν υπεύθυνοι
ΑΑΔΕ