Ελλάδα

Ποιος διοικεί το ΥΕΘΑ;Μήπως ακόμη ο Βενιζέλος;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του OnAlert για την φωτογραφική μετάθεση στο ΥΕΘΑ. Το θέμα έχει συνέχεια και στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Αξιοκρατία…αναζητείται”!Στο ΥΕΘΑ αγνοείται! Η χθεσινή αποκάλυψη του Onalert, για τη “φωτογραφική” τοποθέτηση αξιωματικού σε θέση εξωτερικού,δυστυχώς δεν είναι η πρώτη και μοναδική. Και το χειρότερο εκτός από τις εντονότατες αντιδράσεις,τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση που προκάλεσε στους στρατιωτικούς, άπαντες στη πολιτική ηγεσία κάνουν ότι …δεν συνέβη και τίποτα!

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πρόσωπο που πολλοί με μηνύματά σας προσπαθήσατε να εντοπίσετε. Σημασία έχει η αρρωστημένη νοοτροπία που εξακολουθεί να βασανίζει τις ΕΔ. Αυτό είναι το θέμα και όχι τα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φθιώτιδα: 4 Έλληνες οι ληστές της Κάτω Τιθορέας – Έκλεψαν αυτοκίνητο από τον Πειραιά και πήγαν κατευθείαν στην τράπεζα
Κινήθηκαν ψύχραιμα και οργανωμένα, ωστόσο το γεγονός ότι φεύγοντας τους έπεσαν δεσμίδες με χρήματα, δημιουργεί ερωτήματα για τον «επαγγελματισμό» τους
Φθιώτιδα ληστεία 6