Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πολ Ευμορφίδης: «Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;» αναρωτήθηκε ο ιδρυτής της Coco-Mat

Πολ Ευμορφίδης: «Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;» αναρωτήθηκε ο ιδρυτής της Coco-Mat

Η εικόνα του Πολ Ευμορφίδη, ιδρυτή του κολοσσού Coco-Mat, στο Προεδρικό Μέγαρο «σκανδάλισε» πολλούς. Ο ίδιος, που παραμένει talk of the town, αναρωτιέται «τι κακό έχουν τα σανδάλια», τα οποία φορούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες…

Ο Πολ Ευμορφίδης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Πήγε με σανδάλια και φορώντας ένα παντελόνι κι ένα μπλουζάκι, καθώς δεν θέλει να φοράει γραβάτες και δεν έχει… καμία στην γκαρνταρόμπα του.

Το πρωί της Πέμπτης (03.11.2022) ο ιδρυτής της Coco-Mat μίλησε στο Πρωινό Μας, στον ΣΚΑΙ. Με ένα λευκό μαντήλι στο κεφάλι, αναρωτήθηκε τι κακό έχουν τα σανδάλια. «Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με σανδάλια;», είπε.

  

Και μετά τα… έβαλε με τα αθλητικά που φορούσε ο δημοσιογράφος. «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις, θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις