Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πολ Ευμορφίδης: Ποιος είναι ο «Mr. Coco Mat» που ίδρυσε κόμμα και κατεβαίνει στις εκλογές

Πολ Ευμορφίδης: Ποιος είναι ο «Mr. Coco Mat» που ίδρυσε κόμμα και κατεβαίνει στις εκλογές

Την ίδρυση κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου με τη διάλυση της Βουλής, ο Πολ Ευμορφίδης της Coco Mat. «Ευ», είναι το όνομα του πολιτικού σχήματος που ίδρυσε ο γνωστός επιχειρηματίας, που είχε τραβήξει τα φλας της επικαιρότητας λόγω σανδαλιών.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Coco Mat, Πολ Ευμορφίδης, έκλεψε την παράσταση στο δείπνο που παρέθεσε η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πολ Ευμορφίδης, που είχε παρουσία και στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Dragons’ Den», και διεκδικεί συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου, διοργανώνει την Κυριακή, 23 Απριλίου, πορεία με τα πόδια ή με ποδήλατα από την οδό Ερμού 114 στην Πνύκα.

Πολ Ευμορφίδης: Ο επιχειρηματίας που μπήκε με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Η εμφάνιση του ιδρυτή της Coco Mat υπενθυμίζεται ότι είχε μονοπωλήσει τα σχόλια όταν επέλεξε να φορέσει σανδάλια στο δείπνο της Ελληνικής Προεδρίας για το βασιλικό ζευγάρι της Ολλανδίας, την 1η Νοεμβρίου 2022.

Ο Πολ Ευμορφίδης είχε επιλέξει για την περίσταση το αντισυμβατικό combo «μαύρο παντελόνι – πράσινο πουκάμισο», ωστόσο, αυτό που έκανε τη διαφορά και έκανε τη χαλαρή του εμφάνιση να συζητηθεί, δεν ήταν άλλο από τα σανδάλια του…

Ο ίδιος ο ιδρυτής της Coco Mat, σε παλαιότερή του συνέντευξη δεν είχε κρύψει ότι έχει μόνο δύο ρούχα που τα οποία φοράει ολόκληρο τον χειμώνα. «Τα πλένω και τα ξαναφοράω. Η γραβάτα δεν μου λέει τίποτα», είχε πει.

Εκλογές 2023 – Πολ Ευμορφίδης: Η ανακοίνωσή του

Ο Πολ Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της Coco Mat, δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Απριλίου, λίγο πριν τη θυροκόλληση του προεδρικού διατάγματος στη Βουλή ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές, καλώντας, μάλιστα, τους ψηφοφόρους την Κυριακή (23.04.2023), σε πορεία που θα οδηγήσει σε γιορτή στον λόφο της Πνύκας.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο «μίστερ Coco Mat» εξέφρασε τη βούληση να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση με το κόμμα του, το «Ευ».

«Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης

Φίλες και φίλοι, η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των νέων, κάθε ηλικίας, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα. Εκείνων που σκέφτονται με πράξεις, που δεν καταδέχονται τις κρυψώνες των «ανώριμων συνθηκών», τής «ορθολογικής συνεκτίμησης των θετικών και των αρνητικών», τής «σφαιρικής θεωρητικής επεξεργασίας των δεδομένων».

Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους.

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή στην Ευ – κίνηση είναι μετοχή με το ακριβότερο αντίκρισμα: Την Ελλάδα που ξέρει ότι μοχθεί και γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Την Κυριακή 23/4, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την έδρα μας, στην οδό Ερμού 114, πορευόμαστε προς την Πνύκα, όπου θα κάνουμε τη γενέθλια γιορτή μας. Εννοείται με ποδήλατο ή πεζή. Όσο πιο πυκνή η πορεία μας, τόσο πιο ευφορικό το γλέντι μας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις