Ελλάδα

Πολυκέντρο πολιτισμού σε κτήριο της εκκλησίας των Αγ. Αναργύρων Αμαρουσίου, με κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής

Την αποπεράτωση του πολιτιστικού κτιρίου της εκκλησίας των Αγ. Αναργύρων Αμαρουσίου, προκειμένου να λειτουργήσει ως πολυδύναμο κέντρο, δρομολόγησε η Περιφέρεια Αττικής μέσω σύμβασης που συνυπέγραψε με τον ναό και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το έργο, προϋπολογισμού 1.730.000 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας, ώστε το υφιστάμενο ημιτελές τριώροφο κτίριο με τα δύο υπόγεια, συνολικού εμβαδού 1.600,52 τ.µ., να καταστεί, άρτιο και λειτουργικό. Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθεί ως πολυκέντρο για τη διοργάνωση πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, δράσεων αλληλεγγύης και εκθέσεων, ενώ προβλέπεται να λειτουργήσει στον χώρο, βιβλιοθήκη και σχολή βυζαντινής μουσικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα