Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Κλειστοί σταθμοί μετρό – Τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Μεταβολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα επέλθουν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της Εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από τις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από τις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και σε δρομολόγια των γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛΑΣ.

Θυμίζουμε πως έχει ήδη ανακοινωθεί και μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
14
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: «Για μια γυναίκα πλακωθήκανε, έχω τρελαθεί» ξεσπά ο παππούς του 20χρονου κατηγορούμενου
Επειδή ο 20χρονος καθ' ομοογίαν δράστης είναι ναύτης, οδηγήθηκε στο ναυτοδικείο, όπου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 10:00 το πρωί
Δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
23