Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πολυτεχνειούπολη: Πώς η ανθυπαστυνόμος γλίτωσε από την επίθεση με το κατσαβίδι – Τι λέει συγγενής της αστυνομικού που συνελήφθη

Πολυτεχνειούπολη: Πώς η ανθυπαστυνόμος γλίτωσε από την επίθεση με το κατσαβίδι – Τι λέει συγγενής της αστυνομικού που συνελήφθη

Από τα σύννεφα πέσει έχουν όσοι γνώρισαν την 22χρονη δόκιμη αστυνομικό, η οποία συνελήφθη μετά την μεγάλη επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τη δράση της. Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα όσα λέει η ανθυπαστυνόμος που δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από τον 30χρονο κακοποιό. 

Η νεαρή αστυνομικός που διατηρούσε σχέση με κακοποιό και ήταν συνεργάτης της εγκληματικής οργάνωσης που είχε ως κέντρο την φοιτητική εστία φρόντιζε να κρύβει καλά το… μυστικό της να μην δώσει υποψίες στον περιβάλλον της.

Συγγενής της δόκιμης αστυνομικού δεν κρύβει την έκπληξή του για όσα αποκαλύφθηκαν. «Ο πατέρας της ήταν αστυνομικός και έχει πεθάνει. Η μητέρα μεγάλωσε τα παιδιά μόνη της. Επειδή ο πατέρας της ήταν αστυνομικός μπορεί να πήρε μόρια. Την άλλη εβδομάδα θα ορκιζόταν. Εχω πέσει από τα σύννεφα. Ειδικά γι’ αυτό το κορίτσι, δεν το πίστευα. Σε φωτογραφίες στα social media είναι με ένα παλικάρι με μούσι. Δεν ξέρω αν είναι αυτός. Τελευταία δεν μιλούσαμε στα social media είχε χαθεί τελείως» ανέφερε στην εκπομπή T-Live συγγενής της δόκιμης αστυνομικού.

«Αν είχε όπλο θα το είχε αξιοποιήσει»

Στο μεταξύ συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε η ανθυπαστυνόμος που δέχτηκε επίθεση από τον 30χρονο, καθώς σκόπευε να τη χτυπήσει με το κατσαβίδι στο στήθος ή στο λαιμό.

Αυτό που πραγματικά την γλίτωσε ήταν το αλεξίσφαιρο. Η αστυνομικός είχε νιώσει αδιαθεσία και βγήκε στο προαύλιο της Πολυτεχνειούπολης περιμένοντας ένα συγγενικό της πρόσωπο. Μάλιστα ο 30χρονος τη ρώτησε αν αυτό που φοράει είναι αλεξίσφαιρο με την ίδια να μην καταλαβαίνει τι της είπε. Η κοπέλα κάνει μια κίνηση για να αποφύγει το κατσαβίδι και την τραυμάτισε στο χέρι. Η ανθυπαστυνόμος με τη σειρά της αντέδρασε και τον πυροβόλησε δύο φορές,.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη δική μου ζωή και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη μέρα και επειδή ήταν πολλή η κούραση είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω, αλλά έγινε ό,τι έγινε. Την ώρα που έφευγα έχοντας πάρει άδεια από τον διευθυντή μου κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν να δω τον χώρο γύρω μου να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων μας και των φοιτητών ενήργησα όπως θα έπρεπε. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι, αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα», ανέφερε η αστυνομικός..

«Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα»

Κατηγορηματική ότι ο γιος της δεν έχει καμιά σχέση με την εγκληματική οργάνωση αναφέρει η μητέρα του 25χρονου συλληφθέντα. Του πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία της συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον 30χρονο, ενώ συμμετείχε και σε ληστείες.

«Ο γιος μου είναι 25 ετών. Το παιδί μου κατέβηκε από το σπίτι να πάει στη δουλειά και τον έπιασε ένας με κουκούλα και τον άρπαξε από το λαιμό. Φωνάζω από πάνω τι κάνετε στο παιδί μου. Κατέβηκα κάτω, με σπρώχνει ο αστυνομικός και μου λέει κάντε λίγο πέρα. Του απαντάω είναι το παιδί μου και δεν έχει κάνει τίποτα. Θέλω να μάθω όμως για πιο λόγο κρατάνε το παιδί εκεί μέσα. Ο γιος μου δεν είναι φοιτητής και κάνει δύο δουλειές, το πρωί καθαριστής και το απόγευμα ντελιβεράς και δεν έχει σχέση με αυτά. Ο γιος μου μένει μαζί μου και είναι κάθε βράδυ στο σπίτι,. Και εχθες που ήρθε η ασφάλεια ο γιος μου δούλευε το βράδυ μέχρι τις 10.30», τόνισε η μητέρα του στην εκπομπή Tlive.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις