Ελλάδα

Πόρος: Συνελήφθη κυβερνήτης λάντζας να είναι μεθυσμένος ενώ μετέφερε επιβάτες

Ερχόταν από το λιμάνι του Γαλατά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σύλληψη ενός 50χρονου κυβερνήτη λάντζας, ο οποίος κατόπιν αλκοολομέτρησης βρέθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης, προχώρησε η λιμενική Αρχή Πόρου.

Συγκεκριμένα, κατά τον κατάπλου της λάντζας στο λιμάνι του Πόρου, προερχόμενης από το λιμάνι του Γαλατά με οκτώ επιβάτες, διαπιστώθηκε κατόπιν αλκοολομέτρησης ότι ο 50χρονος κυβερνήτης βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 233 (μέθη εν υπηρεσία) και του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα (διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών).

Από το Λιμεναρχείο Πόρου, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοια: Αρνήθηκαν την κατηγορία οι τρεις αστυνομικοί – «Ήταν συναινετική σεξουαλική πράξη»
«Ήταν λάθος, αν και συναινετικό...Δεν την πίεσα, δεν ένιωσα καμία απώθηση, δεν κατάλαβα κάποια αντίσταση, αλλιώς δεν θα προχωρούσα» υποστήριξε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους
Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας