Ελλάδα

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι – «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου» είπε ο πατροκτόνος στην αστυνομία

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά ήταν τα λόγια του 35χρονου στην αστυνομία, ο οποίος την κάλεσε αμέσως μετά τη σφαγή του 62χρονου πατέρα του στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι.

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2024 στο Περιστέρι στη 01:00 τα ξημερώματα. Ο γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να πάνε να τον συλλάβουν, ομολογώντας την πράξη του.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση και μάλιστα – όπως λένε οι πληροφορίες – η 66χρονη γυναίκα έδειχνε κακοποιημένη…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα ο 62χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για κακοποίηση, σε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού όπου ο 35χρονος γιος είχε μπει στη μέση για να χωρίσει τον πατέρα του και τη μητέρα του, επειδή τη χτυπούσε.

peristeri tragodia

Ο πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στην έκρηξη του νεαρού και με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι όρμησε και «πήρε» τη ζωή του πατέρα του.

Μάλιστα, μετά το τηλέφωνο στην αστυνομία, ο 35χρονος διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς ήταν τέτοια η μανία με την οποία κάρφωνε τον πατέρα του, όπου τραυμάτισε το χέρι του και οι γιατροί χρειάστηκαν να του κάνουν ράμματα.

Πρόκειται για οικογένεια, η οποία ναι μεν έχει ελληνικές ταυτότητες, όμως η καταγωγή τους είναι από το Ουζμπεκιστάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγελαφικές ιστορίες στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Πτέρυγα μάχης έγινε ελαιώνας, η λίμνη Κάρλα χωράφι και περιοχές Natura βοσκοτόπια
Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σε σχέση το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεπερνούν κάθε φαντασία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»
Βοσκοτόπια 8
Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή - Στους 42°C θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα
Η πιο δύσκολη μέρα θα είναι η Τετάρτη με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κάποιες περιοχές όπως στη Χαλκίδα θα αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου
Άνθρωποι στην παραλία
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Ιεράπετρα που καίει σε τρία μέτωπα: Στη μάχη από το πρωί τα εναέρια μέσα - Στα 8 χιλιόμετρα επεκτείνεται ο πύρινος εφιάλτης
Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης - Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή - Στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας φιλοξενήθηκε κόσμος
Φωτιά Ιεράπετρα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
11