Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πώς η Νότια Κορέα «πάντρεψε» το Ναύπλιο με το Netflix!

Πώς η Νότια Κορέα «πάντρεψε» το Ναύπλιο με το Netflix!

Το Ναύπλιο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι ο απόλυτος προορισμός για ένα τριήμερο. Πλέον έχει απίστευτη προβολή και στη… Νότια Κορέα.

Μια πασίγνωστη και πολύ επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ασίας, επέλεξε το Ναύπλιο για γυρίσματα, ζήτησε ηθοποιούς από την περιοχή και ετοιμάζεται να κάνει… ποδαρικό και στο Netflix!

Ο υπεύθυνος παραγωγής που διέθεσε το δυναμικό μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη διαδικασία, τα γυρίσματα, το όλο πλάνο αλλά και τις πολύ «γεμάτες» αμοιβές.

Ναύπλιο: Τα εντυπωσιακά Νεοκλασικά και το ενετικό του χρώμα

Η Σμαράγδα Διζέ μας… ξεναγεί στα εκπληκτικά αρχιτεκτονικά… μπερδέματα της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας. Πώς κατάφερε η ιστορική πόλη να… γλιτώσει την τσιμεντοποίηση που υπέστησαν πολλά μέρη της χώρας και από πού έχει επηρεαστεί το στυλ του Ναυπλίου.

Μπούρτζι: Το λατρεμένο σημείο του Ναυπλίου

Ο δήμαρχος του Ναυπλίου, κ. Κωστούρος, ξεναγεί τους παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις» στο εμβληματικό κάστρο της περιοχής, αναλύει το σχέδιο που υπάρχει για την αξιοποίησή του, ενώ αναδεικνύει και τα “ισχυρά” όπλα του Ναυπλίου για την προσέλκυση του κόσμου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις