Ελλάδα

Πως θα δοκιμάζουμε ρούχα στα καταστήματα από σήμερα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Επιστροφή στην κανονικότητα από σήμερα Δευτέρα 04 Μαϊου 2020, και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Δείτε πως θα λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα και πως θα δοκιμάζουμε ρούχα από σήμερα.

Από σήμερα Δευτέρα 04 Μαϊου 2020 ανοίγουν πάλι μικρά μαγαζιά, αλλά με κανόνες και πολλές… απορίες. Πως θα συμπεριφερόμαστε; Πως θα δοκιμάζουμε τα ρούχα στα μαγαζιά; Τι πρέπει να δοκιμάζουμε και τι όχι; Γιατί είναι δεδομένο πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει τόσο πολύ την καθημερινότητά μας, που ποτέ δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Ο κορονοϊός αλλάζει τη ρουτίνα μας, αλλάζει τις συνήθειές μας, αλλάζει όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική, το αντισηπτικό δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα και η φυσική απόσταση είναι οι νέες μας συνήθειες, λέει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προτείνει τις απλές μάσκες με τα λάστιχα που τα περνάμε πίσω από τα αυτιά διότι όπως λέει, είναι εύχρηστες και όχι αυτές που δένονται πίσω στο κεφάλι. Και εξηγεί τους κανόνες, που θα πρέπει να εφαρμόζουμε σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, μικρά καταστήματα.

Αθ. Σκουτέλης: «Μικρή πιθανότητα να κολλήσουμε τον ιό δοκιμάζοντας ρούχα στα καταστήματα»

Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμώξεων, Αθ. Σκουτέλης, μιλάει για το αν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουμε τον ιό όταν δοκιμάζουμε ρούχα.

Πως θα δοκιμάζουμε ρούχα

Η απόσταση και η χρήση μάσκας τηρούνται και στα μικρά μαγαζιά που ανοίγουν από Δευτέρα. Ένα με δύο άτομα μέσα στο κατάστημα με μάσκα, βγαίνει ένας και μπαίνει ο επόμενος, λέει η Ματίνα Παγώνη.

Σχετικά με τη δοκιμή ρούχων αναφέρει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ό,τι περνάει από το κεφάλι καλό είναι να μην το δοκιμάζουμε και όσο για τα υπόλοιπα να αποφεύγουμε τις πολλές δοκιμές και όταν πάμε σπίτι τα πλένουμε και κάνουμε μπάνιο.

  Πώς θα γίνονται οι δοκιμές ρούχων στα καταστήματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Κόκοτας: Τα παιδικά χρόνια με έναν πατέρα – θρύλο, ο μεγάλος έρωτας και η γνωριμία με τον Φοίβο που οδήγησε σε μία «χρυσή» καριέρα
Από τις 28 Μαρτίου 2024, όταν υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US, η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του είχε αλλάξει δραματικά
Δημήτρης Κόκοτας
Νεκρός 27χρονος μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα στο Κορωπί – Συνελήφθη 34χρονη οδηγός αυτοκινήτου
Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ η 21χρονη συνεπιβάτιδά του τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για νοσηλεία
Ασθενοφόρο