Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι για 1.550.000 ευρώ

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι για 1.550.000 ευρώ

Το τζακ ποτ στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης ανέβασε το ποσό που μοιράζει απόψε η πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ σε 1.550.000 ευρώ. Ο νικητής ή οι νικητές που θα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, θα αναδειχθούν μέσω της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, εφόσον δεν σημειωθεί νέο τζακ ποτ.

Η κατάθεση δελτίων για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ και θα ολοκληρωθεί στις 21:30.

Κέρδη 58.142 ευρώ μέσω διαδικτύου

Μέσω διαδικτύου κατέθεσε το δελτίο του ο νικητής που κέρδισε 58.142 ευρώ, στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, την περασμένη Τρίτη. Ο παίκτης – ο οποίος μάντεψε σωστά τους 5 αριθμούς, αλλά όχι τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ – συμπλήρωσε ένα δελτίο με έξι στήλες, που κόστισε 3 ευρώ.

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων γίνεται εύκολα και γρήγορα από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Μπαίνετε στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android). Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να κάνετε online εγγραφή και να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μέσω του οποίου μπορείτε στη συνέχεια να καταθέσετε το δελτίο σας.

Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, όπως κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:00 μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, της ιστοσελίδας tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις