Ελλάδα

Πώς θα προσληφθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Με βάση το περυσινό σύστημα θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή, τόνισε ότι επειδή υφίσταται το πρόβλημα των δημοσιονομικών αδιεξόδων θα προχωρήσει στις αναγκαίες προσλήψεις αναπληρωτών, με βάση την περσινή διαδικασία, προκειμένου να λειτουργήσει το σχολικό σύστημα.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη σχολική χρονιά (2016-17) θα υπάρξει διαδικασία ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς, κάτι που, όπως είπε, συνδέεται με την πορεία της οικονομίας, αλλά και με τις «πιεστικές ανάγκες» που υπάρχουν για διορισμούς εκπαιδευτικών «με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και όχι για αναπληρωτές “ομήρους”». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
«Η 29χρονη είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αντέδρασε έτσι, στην προσπάθεια της να επιβιώσει, στο παρελθόν, υπήρξε συμβάν που προσπάθησε να την πνίξει» δήλωσε η δικηγόρος της 29χρονης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής και μία «ιερή» ΜΚΟ στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 103 περιπτώσεις ρευματοκλοπών, με τη συνολική οικονομική ζημία να ανέρχεται σε 9.163.354 ευρώ, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 371.000 ευρώ
Μετρητής ρεύματος 26