Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

«Ποτάρες» από 700 άτομα στου Ψυρρή την ώρα που ο Χαρδαλιάς ανακοίνωνε lockdown!

«Ποτάρες» από 700 άτομα στου Ψυρρή την ώρα που ο Χαρδαλιάς ανακοίνωνε lockdown!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωνε τα νέα μέτρα και το πιο «αυστηρό» lockdown στην Αττική και άλλες περιοχές της χώρας εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και των μεταλλάξεών του και κάποιοι στου Ψυρρή… πάρταραν!

Κι όμως: την ίδια ώρα που ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωνε ότι η επέλαση του κορονοϊού στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, φέρνει παράταση του lockdown και νέα μέτρα έως τις 16 Μαρτίου, στου Ψυρρή είχε στηθεί ένα υπαίθριο κορονοπάρτι στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 700 άτομα.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, κάποιοι ακόμα δεν βάζουν μυαλό. Με τη χώρα να βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό, δεν είναι λίγοι αυτοί που αγνοούν κανόνες και μέτρα ασφαλείας θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται.

Από τις 10:30 χθες (03.03.2021) το πρωί, έξω από ένα κατάστημα εστίασης σε ένα στενό δρομάκι στου Ψυρρή, το οποίο με την μέθοδο του take away διέθετε ποτά έναντι 3 ευρώ, άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος. Ο δρόμος σιγά – σιγά γέμισε, ενώ όσο περνούσαν οι ώρες οι συμμετέχοντες στο κορονοπάρτι γίνονταν όλο και περισσότεροι.

Ακόμα και στις έξι το απόγευμα που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας ανακοίνωναν τα νέα δεδομένα για τον ιό αλλά και νέα μέτρα που θα ληφθούν, οι συμμετέχοντες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά ο αριθμός τους αυξήθηκε, φτάνοντας κάποια στιγμή τα 700 άτομα.

Γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις