Ελλάδα

Πότε παίρνουν φύλλο πορείας οι 1.618 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ – Σε κινητικότητα γιατροί και νοσηλευτές

- Οι επόμενες 22 μέρες θα αλλάξουν το χάρτη της Υγείας
- Αύριο ανακοινώνονται τα ονόματα των εργαζομένων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα
- Ποια νοσοκομεία αλλάζουν χρήση
- Δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων στο Σισμανόγλειο, θα κλείσουν 10:00 με 12:00 τα ταμεία των τακτικών ιατρείων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θέμα λίγων ωρών είναι να πάρουν φύλλο πορείας οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας που μετέχουν στην κινητικότητα ώστε μέσα στις επόμενες 22 ημέρες να έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο αλλαγής χρήσης των νοσοκομείων.

Αύριο 23 Αυγούστου αναμένεται να  εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για κατάργηση θέσεων στα νοσοκομεία υποδοχής κατά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα,αφού προηγηθεί η γνωστοποίηση στο «Κεντρικό Τριμελές Συμβούλιο» και των κενών θέσεων στα νοσοκομεία υποδοχής.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, το ειδικό τριμελές υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην έκδοση  του τελικού πίνακα διαθεσιμότητας καθώς και στις ατομικές διαπιστωτικές πράξεις θέσης σε διαθεσιμότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη στο Περιστέρι - «Ο 41χρονος μας έλεγε "με φαρμακώνει" και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου
Η 41χρονη