Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πριν “σώσει” τη χώρα ήθελε να την κλέψει! Το μεγάλο κόλπο του Σώρρα για το Μετρό

Πριν “σώσει” τη χώρα ήθελε να την κλέψει! Το μεγάλο κόλπο του Σώρρα για το Μετρό

– Από το 2001 είχε ξεκινήσει η δράση του
– Ο Αρτέμης Σώρρας ήθελε να “αρπάξει” χρήματα του Δημοσίου κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες
– Ζητούσε να πληρωθεί για συμβουλές που έδωσε σε εταιρεία για το Μετρό
– Ακόμη μία ευφάνταστη ιδέα του που έπεσε στο κενό 

Μπορεί να έγινε γνωστός γιατί έλεγε παντού ότι δίνει 600 δισεκατομμύρια για να χώσει τη χώρα του, ωστόσο ο Αρτέμης Σώρρας όπως αποκαλύπτεται είχε… “μεγάλες βλέψεις” από πιο παλιά! Η δράση του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα δεν αρχίζει με την ίδρυση της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά από το 2001 το πάλευε!

Έτσι, την περίοδο που η χώρα προετοιμαζόταν πυρετωδώς για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και ενώ η οικονομία άνθιζε ενώ οι επενδύσεις έπεφταν βροχή, ο Σώρρας έκανε και αυτός τις δικές του… “επενδύσεις”!

Θεωρώντας τον εαυτό του μεγάλο παίκτη, ο “εθνοσωτήρας” μεθόδευσε τις κινήσεις του, προκειμένου να βάλει το χέρι του στα χρήματα του ελληνικού λαού, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος. Ο Αρτέμης Σώρρας διεκδικούσε Δημόσιο χρήμα για δήθεν συμβουλευτικές, διαμεσολαβητικές και ειδικής πληροφόρησης υπηρεσίες που παρείχε σε κατασκευάστρια κορεατική εταιρεία για την προμήθεια 17 συρμών από την Αττικό Μετρό.

Ο ίδιος, παρουσιάζεται ως κάτοχος πληρεξούσιου, εκπροσωπώντας κοινοπραξία που με αντάλλαγμα τις δήθεν υπηρεσίες της αξίωνε την εκχώρηση 8,5 εκατ. ευρώ. Σε έγγραφο με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 2001, απαιτεί 1,7 εκ. ευρώ για ατομικές υπηρεσίες του καθώς και 6,8 εκ. ευρώ για «την κοινοπραξία που εκπροσωπεί».

Πρόκειται για άλλη μία ευφάνταστη ιδέα, η οποία, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν φαίνεται να προχώρησε.

Πηγή: Έθνος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε