Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Προεδρική Φρουρά για Δένδια: «Θα μπορούσε να ήταν και Εύζωνας»

Νίκο Δένδιας

Ικανοποιημένη για την στάση που κράτησε ο υπουργός Εξωτερικών κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του, φαίνεται πως έμεινε και η Προεδρική Φρουρά. Και αυτό φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε σε επίσημο λογαριασμό της στα social media για τον Νίκο Δένδια

Υπενθυμίζεται ότι μπορεί η συνάντησή του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να ξεκίνησε με χαμόγελα και αβρότητες, κατέληξε όμως με ένα επεισοδιακό και πρωτοφανές – για τα διπλωματικά χρονικά– μπραντ ντε φερ! Ο Νίκος Δένδιας, διατηρώντας την ψυχραιμία του απέναντι στον -εμφανώς εκνευρισμένο- Τούρκο ομόλογο του, απάντησε σε όλες τις προκλητικές δηλώσεις. 

«Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92. Θα μπορούσε να ήταν και Εύζων!», αναφέρει ο λογαριασμός της Προεδρική Φρουρά στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή με μία φωτογραφία του Νίκου Δένδια.

Δείτε την ανάρτηση:

Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής (16/4) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για όλες τις επαφές που είχε στην Άγκυρα και όλα όσα έγιναν τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών μια τόσο δύσκολη συζήτηση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις