Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρόεδρος ΕΛΜΕ για γονείς αρνητές στα Καμίνια: «Είναι ένα εξοργιστικό περιστατικό»

Πρόεδρος ΕΛΜΕ για γονείς αρνητές στα Καμίνια: «Είναι ένα εξοργιστικό περιστατικό»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Είναι ένα εξοργιστικό περιστατικό! Γονέας που ήθελε το παιδί του να μπει στο σχολείο χωρίς self test κορονοϊού και χωρίς μάσκα! Κατέθεσε μήνυση στην διευθύντρια τον υποδιευθυντή και την υπεύθυνης covid του σχολείου».

Αυτά είπε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλίας Πατίδης, μιλώντας στο newsit.gr για το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο των Καμινίων. Και τόνισε:

«Ακόμη πιο εξοργιστικό ότι μετά ήρθε περιπολικό εφόσον η κυβέρνηση δεν έχει θεσπίσει μέτρα για να προστατέψει τους εκπαιδευτικούς και οδηγήθηκαν στο τμήμα μπροστά στα μάτια παιδιών και εκπαιδευτικών! Χρειάστηκε πολύωρη κατάθεση και η διευθύντρια κατέθεσε και αυτή μήνυση και μετά από παρέμβαση εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι».

Click4More: Καταγγελία ΕΛΜΕ Πειραιά: Γονέας μαθητή που δεν είχε self test μήνυσε καθηγητές στο Γυμνάσιο Καμινίων

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα για τέτοια περιστατικά! Σχεδόν σε όλα τα σχολεία υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά γονέων άλλοι υποβάλλουν έγγραφα δικηγόρων άλλοι εξώδικα» συμπλήρωσε ο κύριος Πατίδης!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση σχετικά για το περιστατικό στο σχολείο των Καμινίων, έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στη δημοσιότητα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

Στην ανακοίνωση η ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής: 

“Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκπαιδευτική μονάδα σε περιοχή του Πειραιά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις