Ελλάδα

Πρόεδρος των συμβολαιογράφων επανεξελέγη ο Γ. Ρούσκας

Ο Γεώργιος Ρούσκας επανεξελέγη πρόεδρος του Συβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου με οριακή πλειοψηφία.

Ο Γ. Ρούσκας μείωσε την εκλογική του δύναμη κατά μια έδρα, αλλά πλειοψήφησε λαμβάνοντας συνολικά 7 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έναντι 6 της μειοψηφίας.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Ελένη Κοντογιώργου, Ευτυχία Καραστάθη, Θεόδωρος Χαλκίδης, Νικόλαος Παπαθέου, Θανάσης Δράγιος και για πρώτη φορά ο Μηνάς Σεφεριάδης από το ψηφοδέλτιο του επανεκλεγέντος προέδρου και οι Ευαγγελία Σταμέλου, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Χριστίνα Μάνδρου, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Ελένη Τσερτσιγιάννη και Αργυρώ Σεργάκη από το ψηφοδέλτιο Πνοή Ανανέωσης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ένα τρίτο των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται για πρώτη φορά (Χριστίνα Μάνδρου, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Αργυρώ Σεργάκη και Μηνάς Σεφεριάδης).

Συνολικά ψήφισαν 1.161 συμβολαιογράφοι από τους περίπου 1.400, ενώ τα λευκά ανήλθαν στα 130.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ
5