Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πρόγραμμα Δεκεμβρίου στην Τεχνόπολη

Τεχνόπολη

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να απολαύσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη τον Δεκέμβριο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση ξεκινά ο Δεκέμβριος στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Το  Christmas Factory και η Σχολή Μαγείας περιμένουν τα παιδιά με δράσεις και παιχνίδια ενώ σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες αναμένουν τους ενήλικες στο Innovathens.

Το πρόγραμμα Δεκεμβρίου στην Τεχνόπολη

Η πιο μαγική εμπειρία του χρόνου, The Christmas Factory και η Σχολή Μαγείας ανοίγουν τις πόρτες τους σήμερα στην Τεχνόπολη. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν μια παραμυθένια εμπειρία στο Γκάζι.

Στις 15 Δεκεμβρίου λαμβάνει χώρα το Φεστιβάλ Get into Games. Φεστιβάλ με θέμα το gaming και την επιχειρηματικότητα για όσους αγαπούν τα ιντερνετικά παιχνίδια και θέλουν να ασχοληθούν με αυτά. Παράλληλα, για άλλη μία φορά, το κοινό καλείται να εξερευνήσει τον επιχειρηματικό κόσμο του Innovathens μέσα από σχετικές εκδηλώσεις για τον τουρισμό, το μάρκετινγκ, τις επικοινωνιακές δεξιότητες στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού; Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις