Ελλάδα

Πρόγραμμα Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη

Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη. Εκπαιδευτικές δράσεις, σεμινάρια, συναυλίες, εικαστικά εργαστήρια σε αποκριάτικους ρυθμούς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε αποκριάτικους ρυθμούς με πλείστες άλλες δράσεις, σεμινάρια, συναυλίες, εικαστικά εργαστήρια  και τη μεγάλη έκθεση «160 χρόνια made in Greece», κινείται η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων το Φεβρουάριο.

Πρόγραμμα Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη

Συνεχίζεται έως τις 25.03 η ιστορική έκθεση 160 χρόνια made in Greece: Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία. Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν το μεγάλο event της πόλης για το βινύλιο, Vinyl Market, με ελεύθερη είσοδο.

Παράλληλα, στις 11 Φεβρουαρίου διοργανώνεται στον πύργο του εργοστασίου, νέα σειρά εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά από 3 ετών. Λίγες μέρες μετά, στις 15 Φεβρουαρίου γίνεται συναυλία της Big Band δήμου Αθηναίων για τον εορτασμό των Αποκριών.

Ενώ μάλιστα, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις με σερπαντίνες και κονφετί για παιδιά και τις οικογένειές τους με ελεύθερη είσοδο, θα απολαύσουν στις 18 Φεβρουαρίου.

Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού με την Τεχνόπολη;

Δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 36χρονης γιατρού λίγο μετά τον τοκετό στη Λέσβο – Αναμένονται οι απαντήσεις των εξετάσεων
Ο τοκετός επρόκειτο να γίνει με καισαρική τομή, αλλά εν τέλει γέννησε την Παρασκευή φυσιολογικά, αλλά στη συνέχεια η γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές
ασθενοφόρο
«Το μετάνιωσα, ζητάω συγγνώμη» λέει ο δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη – Η μοιραία διαδρομή και το βανάκι με το αίμα
Ο αδερφός του θύματος έκανε μήνυση σε βάρος της συζύγου του δράστη, με την κατηγορία πως προχώρησε σε δημόσιες δηλώσεις που προσβάλλουν τη μνήμη της νεκρής γυναίκας. 
Το βαν που χρησιμοποίησε ο 43χρονος για να μεταφέρει τη σορό της 45χρονης
6
Συνελήφθη 43χρονη για πρόκληση δύο πυρκαγιών στην Κερατέα - Σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση
Η γυναίκα προκάλεσε με πρόθεση δύο πυρκαγιές σε υπαίθριους χώρους της Κερατέας, θέτοντας εστίες φωτιάς στις 11:05 και στις 11:24 το πρωί της Τρίτης
περιπολικό