Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη

Τεχνόπολη

Μουσικές, χορευτικές, αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Συναυλίες, το μουσικό μαθητικό φεστιβάλ Athens School Festival 2017, σεμινάρια και πλείστες άλλες εκδηλώσεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα χαρίσει στο κοινό της μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη. Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου έρχεται το μεγάλο μουσικό event που περιμένουν όλοι οι μαθητές, το Athens School Festival 2017. Το τελευταίο μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού θα κάνουν εκεί και οι Locomondo & Tonino Carotone.

Γιάννης Αγγελάκας – Παύλος Παυλίδης στις 15 Σεπτεμβρίου θα ψυχαγωγήσουν το κοινό με δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή. Και η καθιερωμένη γιορτή της gypsy jazz επιστρέφει μαζί με το Meet Market, για ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική του θρυλικού Django Reinhardt, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Στις 22 έως 24 του μηνός όλοι κάνουν πετάλι στο 8o Athens Bike Festival, ενώ για τους λάτρεις του καφέ, στις 30 Σεπτεμβρίου εορτάζεται στην Τεχνόπολη η μεγάλη γιορτή του καφέ!

Τις Κυριακές πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και τις οικογένειές τους με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις