Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρώην εργαζόμενη στο ινστιτούτο αισθητικής καταγγέλλει: «Απολύθηκα γιατί ανακάλυψα ότι δεν μου κολλούσαν ένσημα»

Πρώην εργαζόμενη στο ινστιτούτο αισθητικής καταγγέλλει: «Απολύθηκα γιατί ανακάλυψα ότι δεν μου κολλούσαν ένσημα»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για το ινστιτούτο αισθητικής που συνεχώς αλλάζει ονομασία και συνεχίζει να λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως λέει μία 76χρονη γυναίκα στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, την δελέασαν με μία δωρεάν θεραπεία και τελικά της πήραν 70.000 ευρώ.

«”Θα σας κάνουμε ένα μασάζ στο πρόσωπο ή στο σώμα εντελώς δωρεάν” και το δωρεάν μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Και με το που πήγα η πρώτη και κύρια ερώτηση: «Πώς είστε; Τι δουλειά κάνει ο άντρας σας; Τι επιχείρηση έχει;» και ένα σωρό λεπτομέρειες γύρω από αυτό το θέμα», ανέφερε καταγγέλλουσα.

«Μου βάζανε ενέσεις στην κοιλιά, τι να σας πω… Πρηξίματα, μελανιές, πόνος. Με λίγα λόγια θα με βγάζανε και καρκινοπαθή, θα με βγάζανε και με σπλαχνικό λίπος και εκείνη τη στιγμή λέω “με συγχωρείτε, εγώ θέλω αυτή τη στιγμή να μου δώσετε διάγνωση”», συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα.

Πρώην εργαζόμενη καταγγέλλει: «Απολύθηκα γιατί ανακάλυψα ότι δεν μου είχαν κολλήσει τα ένσημα»

Πρώην εργαζόμενη του ινστιτούτου αισθητικής μίλησε στο «Live News» και έκανε την δική της καταγγελία για τις συνθήκες εργασίας που βίωσε.

«Σταμάτησα γύρω στα μέσα Ιουλίου όπου και απολύθηκα γιατί τόλμησα, ανακάλυψα μάλλον, με την κοπέλα της ρεσεψιόν ότι δεν μας είχαν κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Το ανακαλύψαμε κι όταν μίλησα μαζί της ‘σκοτωθήκαμε’, μαλώσαμε. Μου πήρε το organizer, μου το ξέσκισε γιατί νόμιζε ότι πάω να κλέψω πελατολόγιο και μου λέει ‘πάρε την τσάντα σου και φύγε’. Πήγα στο ΙΚΑ και κατήγγειλα ότι δεν μου έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο. […] Δεν πήρα στη ζωή μου, στα χέρια μου χρήματα, ποτέ. Την τιμολόγηση των θεραπειών δεν την κάναμε εμείς. έγραφε ο υπολογιστής έξι θεραπείες τόσο, αυτό εκτυπώναμε. Το βιώνω πάρα πολύ άσχημα, γιατί είμαι εργαζόμενη. Ξαφνικά, βρίκομαι εγώ και οι συνάδελφοί μου υπόλογοι για κάτι το οποίο εμείς δεν κάναμε […] έχουμε χάσει τον ύπνο μας».

Η κα Ανάσογλου, δικηγόρος των εργαζομένων του κέντρου αισθητικής μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να το εξετάσει η πολιτεία» και εξέφρασε την απορία γιατί η δικαιοσύνη δεν συνενώνει τις πολλές δικογραφίες που αφορούν το ινστιτούτο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις