Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Μετά την μήνυση με προσέγγισε και με εκβίασε συναισθηματικά

Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Μετά την μήνυση με προσέγγισε και με εκβίασε συναισθηματικά

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει εδώ και χρόνια, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αναφέρθηκε πρώην σύντροφός του, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Η 30χρονη μίλησε για την διαρροή των «ροζ» βίντεο, αλλά και τη συμπεριφορά του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» μετά την μήνυση που κατάθεσε εις βάρος του.

«Ειμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για το διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω . Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και σάιτ που ανταλλάζουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις» λέει στον ΑΝΤ1 η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία είναι και η πρώτη που κατέθεσε μήνυση εις βάρος του. 

«Η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου την ζωή. Από το 2019 πρέπει να μπαίνω συνέχεια σε σάιτ και να ψάχνω τον εαυτό μου και να προσπαθώ να τα κατεβάζω» σημειώνει.

Και προσθέτει: «Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου και ο αριθμός αυτών που μπορεί να το έχουν κατεβάσει είναι άγνωστος. Όποτε είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι η δική μου υπόθεση θα δικαστεί σαν πλημμέλημα ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα».

«Αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου την ζωή», σχολιάζει και συγκλονίζει λέγοντας ότι έχει «διαταραχές ύπνου και κρίσεις πανικού πολύ συχνά και αισθάνομαι πολύ προδομένη από έναν άνθρωπο που αγάπησα και εμπιστεύτηκα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις