Ελλάδα

Προκαλούν και σήμερα οι απεργοί του ΠΑΜΕ – Εντάλματα σύλληψης για 5

Για λουκουμάδες δικαστές μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ - "Δεν ξέρω - δεν είδα" από την υπουργό Ναυτιλίας.
 
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Tο μπάχαλο στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίστηκε και σήμερα όχι με τις ακυρώσεις των δρομολογίων αλλά με το ποιός ευθύνεται για το χθεσινό ρεζίλεμα σε όλο τον κόσμο.

 
Ο εισαγγελέας Πειραιά εξέδωσε πέντε εντάλματα σύλληψης για συνδικαλιστές καθώς η απεργία ενώ κρίθηκε παράνομη αυτοί κατέλαβαν το λιμάνι με αποτέλεσμα να μην γίνουν τα δρομολόγια.

Ως συνέπεια ήταν η μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών και τουρισμών που εξοργισμένοι προσπαθούσαν να λιντσάρουν τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ αφού αυτοί είχαν αποκλείσει το λιμάνι. Και τι συνδικαλιστές δηλαδή που οι περισσότεροι ήταν φοιτητές της ΚΝΕ!

 
Τα πράγματα όμως δεν σταματάνε εδώ. Ο πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ Σάββας Τσιμπόγλου με τις δηλώσεις του σήμερα προκαλεί ακόμη περισσότερο. Αποκάλεσε παλιόπαιδα αυτούς που καταθέτουν μηνύσεις ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει τους δικαστές λουκουμάδες!
 

Την ίδια ώρα όμως η υπουργός Οικονομίας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη “έδειξε” με τον δικό της τρόπο αδιαφορία στο θέμα αυτό αδειάζοντας και τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας που είναι αρμοδιότητα του το λιμενικό. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα και γιατί δεν επενέβη το λιμενικό η ίδια είπε ότι “όπως γνωρίζεται ήμουν σε ταξίδι χθες και δεν γνωρίζω τι συνέβη ακριβώς”!
 

Και ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων ακτοπλοΐας Νίκος Καβαλιέρος άφησε αιχμής και στην κυβέρνηση για την στάση της αλλά και στους συνδικαλιστές. «Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε σειρά μηνύσεων γιατί πρέπει κάτι να κάνει το κράτος. Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλεία του και δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Αν δεν γίνονται σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις δεν πρέπει να υπάρχουν» τόνισε.
 
Ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων ακτοπλοΐας κατέστησε δε σαφές ότι η άρση του καμποτάζ των κρουαζιεροπλοίων δεν έχει σχέση με την ακτοπλοΐα.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν σας φοβόμαστε» - Κάλεσμα ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία έξω από το Ιπποκράτειο για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
«Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα. Στην Αφροδίτη, στον πατέρα της και στους δικούς της ανθρώπους» αναφέρει η γαλάζια παράταξη στην ανακοίνωσή της
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα - Κινητά και κάμερες εξετάζει η Αντιτρομοκρατική
Από πολυοργανική ανεπάρκεια έφυγε από τη ζωή η Βάγια Νέστορα - Δράστες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και με ποινικό παρελθόν «βλέπουν» οι αρχές πίσω από τις επιθέσεις με τα γκαζάκια
Θεσσαλονίκη: Πώς δολοφονήθηκε η Βάγια Νέστορα – Σε κινητά και κάμερες ψάχνει τους δράστες της επίθεσης η Αντιτρομοκρατική
Ανανεώθηκε πριν 20 λεπτά
28