Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Προπονητής Ταε Κβο Ντο: Πατέρας ενός παιδιού ο 44χρονος που βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες

Προπονητής Ταε Κβο Ντο: Πατέρας ενός παιδιού ο 44χρονος που βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες

Ένας προπονητής Ταε Κβο Ντο αποδείχτηκε ο απόλυτος εφιάλτης για τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριες, καθώς κατηγορείται ότι τις βίαζε κατ’εξακολούθηση μέσα στο γυμναστήριο του συλλόγου της Ηλιούπολης.

Ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβο Ντο από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες στην Ηλιούπολη, ηλικίας μέχρι 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Έτσι, κατάφερνε να τις παρασύρει στο γυμναστήριο του Συλλόγου και στο σπίτι του όπου τις βίαζε κατ’εξακολούθηση

Ο ίδιος είναι χωρισμένος και πατέρας ενός αγοριού μόλις έξι χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο προπονητής κατά τον βιασμό των κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα βάναυσος και βίαιος.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό οι γονείς των αθλητών απέφευγαν τον συγκεκριμένο σύλλογο, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι ο άνθρωπος αυτός – που δεκάδες γονείς εμπιστεύονταν μέχρι πρότινος τα παιδιά τους – είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τις μικρές αθλήτριές του.

Ο ίδιος φέρεται να άνοιξε το γυμναστήριο στην συγκεκριμένη γειτονιά της Ηλιούπολης περίπου το 2015, ενώ πριν διατηρούσε άλλο γυμναστήριο.

Βιασμοί από το 2009 μέχρι το 2020…

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προσέγγιζε τα κορίτσια και με το πρόσχημα ότι χρειάζονταν εντατικές προπονήσεις μαζί του και τις βίαζε κατ’εξακολούθηση από το 2009 μέχρι το 2020.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματά του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα, ο συλληφθείς βίαζε πέντε κοπέλες, οι οποίες τώρα είναι ενήλικες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις