Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Προς διαγραφή οι Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης από το ΣΕΗ

Προς διαγραφή οι Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης από το ΣΕΗ
Φωτογραφίες Αρχείου / Intime

Κοντά στη διαγραφή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) βρίσκονται οι Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους για συγκεκριμένες πράξεις κακοποιητικού χαρακτήρα, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις τους, οι οποίες είναι σε φάκελο που θα κατατεθεί στο διοικητικό συμβούλιο και στον πρόεδρο Σπύρο Μπιμπίλα, με την επικρατούσα άποψη, για τον Παύλο Χαϊκάλη, να είναι η οριστική διαγραφή του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, επισήμανε ότι «το ΔΣ του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανή διαγραφή, αλλιώς δεν ξέρουμε ακόμα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε, επίσης, πως είναι πάρα πολλοί οι μάρτυρες που κατέθεσαν στο πειθαρχικό για τους τρεις ηθοποιούς ενώ διευκρίνισε πως, αν το θελήσουν, μπορούν να παραβρεθούν στη συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου και να ακούσουν την απόφαση επειδή «τους αφορά ηθικά».

«Ο ένας δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί, βέβαια, γιατί είναι στη φυλακή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εκτιμά πως η ενδεχόμενη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το ΣΕΗ θα λειτουργήσει επιβαρυντικά στην εκδίκαση της υπόθεσης των σεξουαλικών κακοποιήσεων για τις οποίες κατηγορείται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις