Ελλάδα

Προσοχή! Κλειστοί δρόμοι σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνα δρόμου

Κλειστοί δρόμοι για αρκετές ώρες σήμερα το απόγευμα, 07.07.2018, στο κέντρο της Αθήνας, με διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.

Σήμερα, Σάββατο 07.07.2018, οι κλειστοί δρόμοι θα προκαλέσουν έναν… μικρό εκνευρισμό στους κατοίκους της πρωτεύουσας, αφού θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, από τις 16:00 έως τις 21:00.

Παράλληλα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση κατά το χρονικό διάστημα από τις 06:00 έως τις 21:00, στους πλέον κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Αναλυτικά οι κλειστοί δρόμοι

*Δυρραχίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Αγ. Μελετίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δυρραχίου και Παρασκευοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λιοσίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Κωνσταντινουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανουπόλεως και Σεπολίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Σεπολίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δομοκού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδρομάχης και Δομοκού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λιοσίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καρόλου και Αριστοτέλους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πλ. Καραϊσκάκη.

*Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Καματερού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Καποδιστρίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

*Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Βασ. Κωνσταντίνου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 59 λεπτά
2