Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Προσοχή στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά – Ποιες ώρες θα γίνουν έργα συντήρησης

Προσοχή στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά – Ποιες ώρες θα γίνουν έργα συντήρησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης γεφυρών. Δείτε ποιες ώρες θα γίνεται με δυσκολία η κυκλοφορία οχημάτων.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης γεφυρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Νίκαιας / Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Αιγάλεω και Περιστερίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά:
– Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του οδοστρώματος της γέφυρας ανισόπεδου κόμβου Κηφισού – Κωνσταντινουπόλεως, καθ’ όλο το μήκος της, την Τρίτη 21/01/2020 και κατά τις ώρες 10.00 έως 12.00.
– Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του οδοστρώματος της γέφυρας ανισόπεδου κόμβου Κηφισού – Π.Ράλλη, καθ’ όλο το μήκος της, την Τρίτη 21/01/2020 και κατά τις ώρες 12.00 έως 14.00.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις