Ελλάδα

Πρόστιμα 25.000 ευρώ σε 5 πρατήρια καυσίμων για αισχροκέρδεια – Σε ποιες περιοχές βρίσκονται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόστιμα 25.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε 5 πρατήρια υγρών καυσίμων για αθέμιτη κερδοφορία (σ.σ. αισχροκέρδεια). Τις παρανομίες εντόπισαν κλιμάκια της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Ειδικότερα, σε 5 πρατήρια υγρών καυσίμων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κεφαλλονιά επιβάλλονται πρόστιμα συνολικού ύψους 25.000 ευρώ.

Τα πρόστιμα επιβάλλονται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, καθώς σε ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο