Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πρωτοχρονιά 2023: Η Αθήνα υποδέχεται το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό σόου στην πλατεία Συντάγματος

Πρωτοχρονιά 2023: Η Αθήνα υποδέχεται το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό σόου στην πλατεία Συντάγματος

Η Πρωτοχρονιά του 2023 φτάνει και στην Αθήνα, με την πρωτεύουσα να υποδέχεται το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό σόου μουσικής και πυροτεχνημάτων στην πλατεία Συντάγματος, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια χωρίς περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχεται την Πρωτοχρονιά του 2023 στην πλατεία Συντάγματος και στέλνει ευχές σε όλη την Ελλάδα από το κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας. 

Στα μουσικά δρώμενα της βραδιάς συμμετέχουν ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής ενώ, όπως εξηγεί ο Δήμος Αθηναίων, «η ζωντανή μετάδοση φτάνει στη συσκευή σας με καθυστέρηση 20-25 δευτερολέπτων λόγω τεχνικών περιορισμών».

Οικοδεσπότες της βραδιάς, που ξεκίνησε στις 22:00 είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ.

Δείτε σε live streaming την υποδοχή του 2023 στην Αθήνα:

Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που θα απογειώσει τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό!

Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της πόλης δημιουργούν ένα ανοικτό πάρτι για όλους που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις