Πέμπτη, 9 Μαΐ
22oC Αθήνα

Προχωρούν κανονικά οι προσλήψεις στο Δημόσιο

Η σημερινή συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών με το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ν. Κακλαμάνης έλαβε από τον υπουργό Εσωτερικών διευκρινήσεις για το σχέδιο νόμου σχετικά με τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης με τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη δόθηκαν διεκρινήσεις γιαι τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ειδικότερα ,σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά το τέλος της συνάντησης, οι προσλήψεις συμβασιούχων έργου, ορισμένου χρόνου αλλά και μόνιμων που έγιναν πριν τις εκλογές θα προχωρήσουν κανονικά με το υφιστάμενο καθεστώς. 

Επιπλέον εάν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις πλην αυτών που εξαιρούνται από το νομοσχέδιο, όπως διοικητικές, αυτές θα μπορούν να καλυφθούν μέχρι το τέλος του 2011 μέσω ΑΣΕΠ.

Την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ θα συνεδριάσει για να κάνει μια συνολική τοποθέτηση για το σχέδιο νόμου. 

Νωρίτερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης έστειλε επιστολές στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών και δήλωσε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των συμβασιούχων και των εργαζόμενων με stage. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε προσωπικό στη Νομαρχία που ξεπερνούν το 60%.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε