Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του

Ψευτογιατρός: Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του

Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ψευτογιατρού μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων για τη δράση του όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο έρευνας της υπόθεσης η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος προχωρά άμεσα στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του ψευτογιατρού και της οικογένειάς του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα κέρδη του ψευτογιατρού ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα χρήματα δεν έχουν εντοπιστεί. Οι Αρχές εκτιμούν τα χρήματα αυτά επενδύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη των προσωπικών εξόδων του ψευτογιατρού ή να δόθηκαν ως χρηματική βοήθεια σε συγγενείς.

Του είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος ψευτογιατρός δρούσε πολύ πριν το 2019 που έγινε η καταγγελία, αφού οι απάτες φτάνουν μέχρι το 2002.

Για την υπόθεση του 2019, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, τρεις φορές τον μήνα εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Τέλη του 2019 έκλεισε το ιατρείο του και εκτιμάται ότι συνέχισε την δράση του στο σπίτι του έως τα τέλη του 2022.

Από τις 15 περιπτώσεις που εξετάζουν οι Αρχές, πέντε ασθενείς έχουν καταλήξει, ωστόσο τα θύματα φέρεται να είναι πολύ περισσότερα, καθώς στο σπίτι του 66χρονου έχουν βρεθεί δεκάδες φάκελοι ασθενών.

Σημειώνεται ότι ο Γερμανός συνεργάτης του, δε συνεργάζεται με τις ελληνικές Αρχές και είναι ζήτημα αν θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις