Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: «Είπε ότι ο όγκος έγινε νερό» – «Τρία χρόνια στο πλευρό του δόκτορα θανάτου»

Ψευτογιατρός: «Είπε ότι ο όγκος έγινε νερό» – «Τρία χρόνια στο πλευρό του δόκτορα θανάτου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Έχασε τον 46χρονο άντρα της το 2010 και ήταν από τα πρώτα θύματα του «ψευτογιατρού». Η γυναίκα, περιέγραψε στο LiveNews τα όσα έζησε «τρία χρόνια στο πλευρό του δόκτορα θανάτου». 

Του έδωσε συνολικά 113.000 ευρώ, με την ελπίδα να γίνει καλά ο σύζυγος. Ανάμεσα στα άλλα ο «ψευτογιατρός» τους έλεγε ότι… ο όγκος έγινε νερό.

«Όταν λοιπόν τον βρήκε, τον συνάντησε πάλι και του είπε ότι ο όγκος είχε μεγαλώσει, εκείνος του είπε ‘μη φοβού, αυτό σημαίνει ότι ο όγκος έχει εξαφανιστεί και όλο αυτό που βλέπεις είναι… νερό’. Είπε ότι ο όγκος εξαφανίστηκε και έγινε νερό. Γι’ αυτό και φούσκωσε δηλαδή».

Μάλιστα, με τον «ψευτογιατρό» πήγαν μαζί στην Ελβετία όπου ο ασθενής χειρουργήθηκε. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, άρχισε να έχει σπασμούς, έπεσε σε ένα στηθαίο και βρέθηκε στο Ασκληπιείο. Οι γιατροί του μίλησαν για τις μεταστάσεις, εκείνος όμως απευθύνθηκε ξανά στον «ψευτογιατρό», ο οποίος αυτήν τη φορά του συνέστησε να πάει στην Γερμανία.

«Κι ενώ πήρε τον σύζυγό μου να τον πάει στην Γερμανία, αντί να πάνε στην Γερμανία, βρήκα τα σημειώματα των γιατρών ότι είχε ξαναπάει στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας. Βγήκε από το Αλεξάνδρας στις 24 του μήνα Μάη, τον άφησαν στο πεζοδρόμιο της πατρικής του οικείας, πάρα πολύ κοντά στο ίδιο τετράγωνο και κάλεσαν ασθενοφόρο να πάει να τον πάρει από εκεί. Και πήγε στο Αττικόν και ύστερα από λίγες ώρες απεβίωσε».

Εξαφάνισαν τα ίχνη τους

«Μέχρι να τελειώσει η κηδεία, μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και στην αποθήκη που ήταν στο υπόγειο και αφαίρεσαν τα σκευάσματα τα εναπομείναντα, όλες τις συνταγογραφήσεις και ό,τι θα μπορούσε να ταυτοποιήσει την προέλευση, έστω και τη σύσταση των σκευασμάτων».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στο MEGA, υπήρχε και μία γυναίκα η οποία συνόδευε τον ψευτογιατρό και συστηνόταν ως… θεραπεύτρια, η «φιγούρα» της οποίας ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Και άλλη μαρτυρία: Δε με άφηνε να κάνω χημειοθεραπείες

«Η ιστορία μου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017. Είχα κάνει κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε ότι πρέπει να κάνω κάποιο χειρουργείο. Στο διάστημα αυτό μου σύστησαν τον κ. Κόντο για να μιλήσουμε», είπε ένα από τα θύματα του «ψευτογιατρού» στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Δεν με άφησε να κάνω χημειοθεραπείες, μου έδωσε κάποια μαντζούνια και δεν σεβάστηκε ούτε εμένα ούτε την οικογένεια μου», πρόσθεσε.

«Από τον Ιούνιο μέχρι τέλος Ιουλίου του έδωσα 6000 ευρώ δεν πρόλαβε να μου πάρει άλλα λεφτά», πρόσθεσε.

Η ίδια ανέφερε πως ο «ψευτογιατρός» εξαφανίστηκε κάποια στιγμή και έλεγε ότι τον κυνηγούσαν οι φαρμακευτικές επειδή έχει αυτή τη θεραπεία και σώζει τον κόσμο… ιατρική.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις