Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: Η πρώτη εμφάνιση του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του – Αποκλειστικά πλάνα του «Tlive»

Ψευτογιατρός: Η πρώτη εμφάνιση του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του – Αποκλειστικά πλάνα του «Tlive»

Η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη εμφάνιση του νέου “ψευτογιατρού“, μετά τις δεκάδες καταγγελίες σε βάρος του. 

Ο ψευτογιατρός εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου για να δώσει το παρών, όπως οφείλει να κάνει τρεις φορές τον μήνα, μετά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Tlive”, παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα για τέσσερα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να κάνει δήλωση.

Οι αρχές εξετάζουν καταγγελίες ακόμα και από το μακρινό 2002 με θύματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Χίο. Κάποιοι από τους ανθρώπους που «είδαν» ελπίδα μέσα από τη φαρμακευτική αγωγή και τις υποσχέσεις του 66χρονου, δυστυχώς δε βρίσκονται πια στη ζωή.

Ο ίδιος δήλωνε νευρολόγος και φυσίατρος, έταζε θαυματουργές θεραπείες με φιαλίδια που περιείχαν δήθεν βλαστοκύτταρα. Μαζί του και ο Γερμανός συνεργός του, είχε βγάλει ΑΦΜ στην Ελλάδα και φέρεται να προσέφερε υπηρεσίες στο γραφείο του 66χρονου.

Η δράση του ξεκίνησε -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομίας- το 2009 και διήρκησε μέχρι το Νοέμβριο του 2020.

Ο ψευτογιατρός φέρεται να ταξίδευε με τους ασθενείς στη Γερμανία, όπου συναντούσαν τον 72χρονο Γερμανό που συστηνόταν ως γενετιστής. Αφού έπαιρναν την έγκρισή του οι ασθενείς επέστρεφαν στην Ελλάδα και ξεκινούσαν τη δήθεν θεραπεία.

Η πρώτη καταγγελία για απάτη έγινε το 2016 στην Αθήνα. Το 2019 για την υπόθεση αυτή του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα. Έκλεισε το «ιατρείο» του και εκτιμάται ότι συνέχισε την δράση του στο σπίτι του έως τα τέλη του 2022.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις