Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: «Ζητούσε 5.000 ευρώ για εγχειρήσεις του χιλιάρικου» αποκαλύπτει πελάτης του 66χρονου

Ψευτογιατρός: «Ζητούσε 5.000 ευρώ για εγχειρήσεις του χιλιάρικου» αποκαλύπτει πελάτης του 66χρονου

«Μου ζήτησε πολλά χρήματα για μια εγχείρηση», λέει στο newsit.gr o κύριος Μιχάλης που μένει στη γειτονιά του ψευτογιατρού στα Καλύβια Αττικής. Ως γνωστόν, ο 66χρονος υποσχόταν ανακούφιση των ασθενών απέναντι στη νόσο της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν οι καταγγελίες ενάντια στον 66χρονο ψευτογιατρό που παρίστανε είτε τον φυσίατρο είτε το νευρολόγο και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από ασθενείς που είχαν δει στο πρόσωπό του τον σωτήρα τους. Ωστόσο, ο ψευτογιατρός μαζί με τον Γερμανό συνεργό του, μόνο βοήθεια δεν πρόσφεραν σε αυτούς που τους τη ζήτησαν.

Ο 66χρονος φυσικοθεραπευτής ακόμα και στη γειτονιά του, στα Καλύβια Αττικής εμφανιζόταν ως αθλίατρος κι όχι ως φυσικοθεραπευτής. Είχε κλείσει τον χώρο που έκανε φυσικοθεραπείες στη Σαρωνίδα πριν από περίπου τρία με τέσσερα χρόνια κι εξέταζε στο σπίτι του. Μάλιστα ο 66χρονος φαίνεται να είχε συνεργασία και με κάποιους γιατρούς, μεταξύ των οποίων κι έναν χειρουργό ορθοπεδικό, στον οποίο του έστελνε πελάτες.

«Εγώ μένω εδώ κοντά, είμαστε γείτονες. Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με το ισχίο μου και τον είχα φωνάξει. Μου έκανε κάποιες ασκήσεις, έκανα αξονική και όταν βγήκε η εξέταση ήρθα στο σπίτι του, την είδε και με έστειλε σε κάποιον δικό του γιατρό», λέει στο newsit.gr o κύριος Μιχάλης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Όταν τον ρώτησα πόσο θα κοστίσει η επέμβαση μου είπε 5.000 ευρώ και έφυγα. Ψάχνοντας εγώ στη συνέχεια βρήκα ότι η επέμβαση τότε κόστιζε 1.500 μέσω ΕΟΠΥ και έπαιρνα και κάποια χρήματα πίσω…».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις