Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ψινάκης: Πόσταρε φωτογραφία από το καμένο Μάτι και κάνει έκκληση για βοήθεια

Ψινάκης: Πόσταρε φωτογραφία από το καμένο Μάτι και κάνει έκκληση για βοήθεια
φωτογραφία: Instagram

Κάλεσμα στους δημότες Μαραθώνα κι όχι μόνο να συμβάλλουν όλοι μαζί για να ξαναγίνει το Μάτι και τα καμμένα όπως ήταν πριν τη φονική πυρκαγιά στέλνει με ανάρτηση στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει την καμένη περιοχή στο Μάτι από ψηλά και ζητά από τους πολίτες να συμμετάσχουν “στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος”.

Τέλος, ο Ηλίας Ψινάκης στην ανάρτησή του επισημαίνει τον “πιο δύσκολο, πιο απαιτητικό αλλά και πιο ελπιδοφόρο μαραθώνιο” που έχει αρχίσει.

View this post on Instagram

Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος Μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών & την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις