Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Πτώση Canadair CL-215 στην Κάρυστο: Το σκίτσο του Αρκά προς τιμήν των δύο πιλότων

Πτώση Canadair CL-215 στην Κάρυστο: Το σκίτσο του Αρκά προς τιμήν των δύο πιλότων
Φωτογραφία Reuters

Με ένα σκίτσο του, ο Αρκάς τιμά και αποχαιρετά τους δύο πιλότους που έπεσαν σήμερα Τρίτη (25.7.2023) με το Canadair CL-215 στην Κάρυστο, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που καίει στην περιοχή από την περασμένη Κυριακή.

Ο χαμός των δύο πιλότων του Canadair CL-215 που έπεσε σήμερα το μεσημέρι στην Κάρυστο έχει βυθίσει στο πένθος και τη θλίψη όλη τη χώρα. Ένας από αυτούς είναι και ο Αρκάς, ο οποίος δημοσίευσε ένα σκίτσο στον λογαριασμό του στο Facebook για να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες.

Με το φόντο να είναι πορτοκαλί και κίτρινο για να συμβολίζει τη φωτιά, το φέρετρο να είναι μαύρο για να συμβολίζει το πένθος, την ταφόπλακα να είναι ένα αεροπλάνο Canadair CL-215 και ένα μπλε τριαντάφυλλο, πιθανότατα να συμβολίζει την Ελλάδα, ο Αρκάς αποχαιρετά με αυτό το σκίτσο τους πεσόντες πιλότους.

Δείτε το σκίτσο:

Όσο περνάει η ώρα από την τραγωδία, τόσες περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μοιραία ρίψη του Canadair CL-215 στην Κάρυστο, η οποία ήταν η τελευταία που έκανε πριν πάει για ανεφοδιασμό και τελικά συνετρίβη, κοστίζοντας τη ζωή στον 34χρονο Σμηναγό και τον 27χρονο Ανθυποσμηναγό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις