Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου: Στη Σάμο η οικογένεια του αδικοχαμένου Έλληνα μεταφραστή για την αναγνώριση της σορού

Πτώση ελικοπτέρου: Στη Σάμο η οικογένεια του αδικοχαμένου Έλληνα μεταφραστή για την αναγνώριση της σορού

Στην Σάμο φτάνουν η αδερφή και μία στενή συγγενής του αδικοχαμένου Έλληνα μεταφραστή Θ.Β. που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτώση ελικοπτέρου στην θάλασσα στη Σάμο, προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό του 49χρονου άντρα και να την παραλάβουν μαζί με τα πράγματά του.

Μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά έχει συμβεί στον άνθρωπό τους, ξεκίνησαν από την πρωτεύουσα για να φτάσουν στο νησί, στο οποίο ο αγαπημένος τους Θ. έμελλε να κάνει την τελευταία του πτήση.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άτυχος Θ.Β. απόστρατος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, 12 και 16 ετών αντίστοιχα. Με την γυναίκα του ήταν μαζί αγαπημένοι για περισσότερα από 17 χρόνια. Ο 49χρονος είχε καταγωγή από το χωριό Γοργόμυλο της Πρέβεζας όπου και εκεί είναι βαρύ το κλίμα μεταξύ των λιγοστών κατοίκων, ενώ συνολικά ήταν πέντε αδέρφια. 

Ο πατέρας του άτυχου άντρα έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πολλά χρόνο, η μητέρα του ζει αλλά τώρα πια βιώνει τον χειρότερό της εφιάλτη.   

Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις στο προφίλ του αδικοχαμένου 49χρονου άντρα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς του εύχονται καλό παράδεισο, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του, που τόσο ξαφνικά έχασε τον άνθρωπο της.  

Ο επίλογος στην ανείπωτη τραγωδία θα γραφτεί σε κοιμητήριο της Αθήνας όπου η οικογένεια που έφτιαξε ο 49χρονος με αγάπη, η μητέρα και τα τέσσερα αδέρφια του θα πρέπει να του πουν το τελευταίο αντίο. 

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις