Τρίτη, 25 Ιουν.
28oC Αθήνα

Πτώση Φάντομ: «Ο Μάριος ήθελε να πεθάνει στον αέρα», λέει η μητέρα του Τουρούτσικα

Πτώση Φάντομ: «Ο Μάριος ήθελε να πεθάνει στον αέρα», λέει η μητέρα του Τουρούτσικα

Η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, του  πιλότου που σκοτώθηκε κατά την πρώτη του Φάντομ στην Ανδραβίδα, μίλησε στο Star για τον αδικοχαμένο 29χρονο. 

«Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στενοχωρήσει ποτέ.

Δεν ήθελε να στενοχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου», ανέφερε για τον Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου.

Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

Η σκέψη της μάνας του Μάριου –η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον επικήδειο της– είναι σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο και πάνω από όλα στη μάνα του Στάθη Τσιτλακίδη, πιλότο του μοιραίου Φάντομ.

«Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον….Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω» είπε η μητέρα του Μάριου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις