Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυκνή ομίχλη «σκέπασε» την Αττική – Προβλήματα σε πτήσεις

Πυκνή ομίχλη «σκέπασε» την Αττική – Προβλήματα σε πτήσεις

Μέσα σε ένα σύννεφο ομίχλης «ξύπνησε» το πρωί του Σαββάτου (6/11) η Αττική, δημιουργώντας προβλήματα σε πτήσεις με προορισμό την Αθήνα. Το φαινόμενο έχει σκεπάσει πολλές περιοχές της χώρας από το βράδυ της Παρασκευής, περιορίζοντας αισθητά την ορατότητα. 

Η πυκνή ομίχλη έχει εμφανιστεί στην Αττική από το βράδυ της Παρασκευής, καταγράφοντας εντυπωσιακές εικόνες. Αρκετές περιοχές της Αθήνας έχουν «κρύφτηκαν» για λίγο μέσα στο ομιχλώδες τοπίο. Και σήμερα, Σάββατο το πρωί – όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr – η ορατότητα δεν ήταν καλή.

Δείτε φωτογραφίες:

Το φαινόμενο ήταν τόσο έντονο ώστε να προκληθούν προβλήματα στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις πτήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δύο πτήσεις με προορισμό την Αθήνα προσγειώθηκαν τελικά στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, λόγω περιορισμένες ορατότητας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πυκνή ομίχλη καταγράφεται επίσης στα Χανιά, τη Νάξο και την Πάρο. Επίσης, στη Σύρο δύο μικρά σκάφη έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης και χρειάστηκαν τη βοήθεια του Λιμενικού.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις