Ελλάδα

Πύργος: Άνδρας υπέστη έμφραγμα έπειτα από τσίμπημα σφήκας

Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εμφραγμάτων και υποβάλλεται σε καρδιολογικές εξετάσεις

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο και σοβαρό ιατρικό περιστατικό σημειώθηκε στον Πύργο, όταν 45χρονος άνδρας υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας, το οποίο εξελίχθηκε σε έμφραγμα.

Μετά το τσίμπημα της σφήκας- το συμβάν συνέβη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (28-07.2025) – ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και σήμερα το πρωί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Αυτή τη στιγμή, γράφει το patrisnews.com, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εμφραγμάτων και υποβάλλεται σε καρδιολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η πρόκληση εμφράγματος έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε τσίμπημα εντόμου χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σπάνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες