Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο: Ποινική δίωξη στον 34χρονο που συνελήφθη – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ (pic)

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο: Ποινική δίωξη στον 34χρονο που  συνελήφθη – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ (pic)

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στον 34χρονο άνδρα που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Άλιμο

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για οπλοφορία, οπλοκατοχή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή, άσκοπους πυροβολισμούς, προμήθεια και κατοχή να ναρκωτικών προς ίδια χρήση.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές πλημμελειοδικείο.

Το χρονικό

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου σε πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του Αλίμου. Ο 34χρονος πέρασε κάτω από την πολυκατοικία και γάζωσε τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων του τρίτου και του τετάρτου ορόφου. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Ο 34χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, εντοπίστηκε μετά από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (4/6) με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε..

Κατά τη διάρκεια ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: νάιλον συσκευασία με 1,5 γραμμ κοκαΐνης, νάιλον συσκευασία με 1,2- γραμμάρια χασίς καθώς και κάποια από τα ρούχα που φόραγε την μέρα των πυροβολισμών στον Άλιμο. 

Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα 10 φυσιγγίων, το οποίο μετά από την εργαστηριακή εξέταση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ως το πιστόλι που είχε χρησιμοποιηθεί από το δράστη
των πυροβολισμών στον Άλιμο. Επίσης, βρέθηκαν και 2 πυροδοτημένοι, από το ίδιο πιστόλι κάλυκες.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος και μία θήκη όπλου.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις