Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία – Πως έγινε το περιστατικό

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία – Πως έγινε το περιστατικό

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στα ΚΤΕΛ Κηφισού το βράδυ της Πέμπτης (28.03.24). 

Το επεισόδιο που συνέβη σε ψητοπωλείο μέσα στον χώρο του ΚΤΕΛ. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως 2 Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος κάθονταν σε ψητοπωλείο στο ΚΤΕΛ, όταν ένας άνδρας μπήκε και άρχισε να πυροβολεί.

Ένας από τους 3 τραυματίστηκε στο χέρι, και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Από τη μεριά του, μιλώντας στο newsit.gr, ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου έκανε λόγο για 2 άτομα και αναφέρει πως «απ’ο,τι μου είπαν οι υπάλληλοι ήταν δύο χαρούμενα παιδιά, παρήγγειλαν φάγανε και πληρώσανε. Στις 9:09 ακριβώς είδαμε ότι πέρασε ένας άνθρωπος , ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, μπαίνει μέσα, βγάζει το πιστόλι πυροβολάει 4 φορές.

Πήγε πολύ κοντά γιατί στο μεσαίο τραπέζι ήταν μια άλλη κυρία, για να μην την ενοχλήσει και χτύπησε τον άνθρωπο. Τότε καταλάβαμε ότι κάτι έγινε μέσα στο μαγαζί. Εγώ σηκώθηκα , πετάχτηκα βέβαια για να δω τι έγινε με τους υπαλλήλους μου αλλά κατευθείαν είδα κάτω αίματα και τον άνθρωπο. Η κυρία που καθόταν στο μεσαίο τραπέζι χώθηκε μέσα στην κουζίνα από το φόβο της. Οι υπάλληλοί μου, τα δύο κορίτσια μου έτρεμαν. Μετά είδα τον άνθρωπο που είχε τραυματιστεί να περιφέρεται μέσα για να κρυφτεί γιατί νόμιζε μήπως και γυρίσει ο άνθρωπος (που τον πυροβόλησε) και βγήκε έξω με τα αίματα στους ταξιτζήδες. Κι αυτοί να βοηθήσουν. Δεν ήξεραν τι γίνεται. Όλοι μας δεν θα αφήναμε κάτι να συμβεί αλλά δεν πήραμε χαμπάρι κατευθείαν».

Επίσης αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έπεσαν 3-4 πυροβολισμοί.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις